Evenimente


Concert aniversar online

La data de 17 aprilie 1839 a avut loc inaugurarea orgii Carl August Buchholz în prezența comunității brașovene și a constructorului berlinez.

În 17 aprilie 2021 vom transmite un concert online din Biserica Neagră, în care vom completa prin muzică și cuvinte istoria acestui instrument în Biserica Neagră și aportul său spre lauda lui Dumnezeu.

Link către concert:

https://www.facebook.com/OrganNights

Tradiția concertelor de orgă din Biserica Neagră continuă

Tradiția concertelor de orgă din Biserica Neagră se continuă și în acest an. Organizate fără întrerupere încă din 1953, concertele vor  fi susținute la renumita orgă Buchholz, precum și la celelalte 3 instrumente din Biserica Neagră. Interpreții vor întâmpina publicul cu un program interactiv și variat, care va include și în acest an prezentările unor orgi istorice din România. Concertele se vor desfășura fie în aer liber, fie în interiorul Bisericii Negre, în măsura în care condițiile generale o vor permite.

Programul, dar și alte detalii vor fi comunicate pe viitor atât pe pagina de internet www.bisericaneagra.ro, cât și pe profilul de Facebook Biserica Neagră – History&Music.