Continuăm seria concertelor Organ Nights, în incinta Bisericii Negre

Concertul de orgă de sâmbătă, 24 iulie, începe la ora 18.00 iar biletele se pot achiziționa online de aici – https://bit.ly/BileteConcertOrga – sau la fața locului, de la gift studio-ul INSPIRATIO (curtea Johannes Honterus nr 2, vis-a-vis de Biserica Neagră).

Protagonistul acestei săptămâni este organistul Steffen Schlandt, coordonatorul festivalurilor Musica BARCENSIS și Musica CORONENSIS. Ca organist, a concertat în numeroase țări din Europa, precum Germania, Franța, Elveția, Suedia, Italia, Croația, Ungaria, România, Israel, Portugalia, Guadeloupe. Steffen Schlandt a fost bursier al D.A.A.D. (Institutului German pentru Relații Externe) și al serviciului „Diakonisches Werk”. Din 2004 este dirijorul corului ”Bach” și organist la „Biserica Neagră”. Colaborează cu Liceul de Muzică ”Tudor Ciortea” din Brașov și Facultatea de Muzică Brașov.

Vă așteptăm la concert 🎼

Spiritul unui loc încărcat de istorie e cel care ne inspiră, ne îndeamnă la reflecție și descoperire. Iar când totul este însoțit de muzică, se creează și poarta pe care intră bucuria.

Distribuie acest articol

CUMPĂRĂ BILET