INSPIRATIO


Am observat că fiecare dorință a omului are timpul său, iar întâlnirile acelorași dorințe sunt sincronicități miraculoase. Sau sunt fericite aflări ale oamenilor în același timp în același loc minunat: Biserica Neagră și aureola ei din mijlocul Brașovului. Oamenii vin aici și gustă istorie, cultură, spiritualitate, se împărtășesc din ele și se lasă inspirați.

History & Music

Fericit cel care se lasă purtat de poveștile zidurilor străvechi, ale frescelor și arcadelor, ale vieții pe care au trăit-o, cu înțelesurile ei și ale lor, cei dinaintea noastră. Spiritul unui loc încărcat de istorie e cel care ne inspiră, ne îndeamnă la reflecție și descoperire. Iar când totul este însoțit de muzică, se creează și poarta pe care intră bucuria.

Gift Studio

Atunci când omul este important pentru tine, poate e chiar cineva apropiat și drag, e o întreagă aventură să găsești pentru el un cadou care să-l bucure, să i se potrivească, să-i amintească de legătura de suflet sau profesională specială pe care o aveți. Pentru cele mai bune răspunsuri-cadou la aceste căutări am creat magazinul nostru cu daruri cu totul aparte, care îl inspiră și pe cel care le face, și pe cel care le primește.

Specialty coffee

În jurul unei cești de cafea sunt întotdeauna gânduri, planuri, trăiri. Într-un fel, paradoxal de altfel, o cafea îl poate reflecta într-un anumit moment dat pe omul care o bea prin liniștea și inspirația pe care i le oferă, prin starea de bine care îl predispune la visare sau la creativitate. Cafeaua este în sine un loc de așezare.

INSPIRATIO este conceptul comercial al Bisericii Negre: ne poți vizita în Curtea Honterus nr. 8 (gift studio), la nr. 9 specialty coffee (cafenea), iar Biserica Neagră este vis-à-vis, în toată splendoarea ei (muzeu și concerte)

Vizitează AICI magazinul online INSPIRATIO

inspiratio by gifts
CUMPĂRĂ BILET