INSPIRATIO


Felismertük, hogy minden emberi vágynak megvan a maga ideje és, hogy az
egyes vágyak találkozása csodálatos szinkronitásoknak köszönhető. Vagy éppen
az emberek szerencsés egymásrahangoltságának, amikor egy időben, egyazon
csodálatos helyen, a Brassó szívében álló Fekete templomban vagy annak
környezetében vagyunk együtt. Az emberek ideérvén belekóstolnak a
történelembe, a kultúrába, a lelkiségbe, magukba szívják ezeket és átengedik
magukat az inspiráció vonzásának.

History & Music

Boldog az, aki átengedi magát a régi falak történetének, a falképek és boltívek történetének, az élet történetének, amelyet elődeink ezen a helyen hitük szerint leéltek. A hely történelemmel és történetekkel telített szelleme az, amely inspirál minket, elgondolkodásra késztet és felfedezésekre sarkall. És ha mindezt zene kíséri, kinyílik egy fényes ajtó, amelyen keresztül beköltözhet szívünkbe az öröm.

Gift Studio

Főként akkor, ha egy ember fontos számunkra, hozzánk közelállók, szeretteink esetében, egy megfelelő ajándék kiválasztása megpróbáló kihívássá nő. Találni szeretnénk valamit, ami boldoggá teszi őt, ami talál hozzá, valamit, ami a baráti vagy szakmai kapcsolatunk különlegességét tükrözi. Hogy erre a keresésre a legjobb kínálatot nyújtsuk, életre hívtuk a Gift Studio ajándékboltot. Itt olyan eredeti ajándékötletek találhatók, amelyek az ajándékozót és a megajándékozottat egyaránt inspirálják.

Specialty coffee

Egy csésze kávé körül folyamatosan gondolatok, tervek, élmények keringenek. Bizonyos – paradox – értelemben, egy csésze kávé adott pillanatban azon ember tükrévé válhat, aki fogyasztja: a nyugalom és az inspiráció révén, amit nyújt, a jó közérzet révén, amit generál, és amivel ábrándozásra és kreativitásra sarkall. A kávé önmagában a megérkezés helye.

Az INSPIRATIO a Fekete templom kereskedelmi márkája: megtalálnak minket
a Johannes Honterus udvar 8. szám alatti ajándékboltban (gift studio), a 9. szám alatti kávézóban (specialty coffe), szemben a tündöklő Fekete templommal (látogatás és koncertek)

Az INSPIRATIO webáruház ITT található

inspiratio by gifts
JEGYEKET VESZ