În luna august, concertele Organ Nights continuă în Biserica Neagră

Concertul de orgă de sâmbătă, 21 august, începe la ora 18.00, iar biletele se pot achiziționa online de aici – https://bit.ly/BileteConcertOrga – sau la fața locului, de la gift studio-ul INSPIRATIO (curtea Johannes Honterus nr 2, vis-a-vis de Biserica Neagră).

Protagonistul acestei săptămâni este organistul Eduard Antal, care a concertat alături de Filarmonica „George Enescu” din București, Orchestra Națională Radio și orchestrele Universității Naționale de Muzică din București: „Universitaria”, „Concerto” și „BAROCkerii”, iar în 2018 a primit „Bursa de excelență” din partea U.N.M.B. pentru performanțe cultural-artistice remarcabile.
În prezent este organistul titular al Catedralei Romano-Catolice „Sf. Iosif” din București și este invitat deseori, ca organist colaborator, la Biserica Romano-Catolică „Sfântul Anton” din Istanbul.
A susținut numeroase recitaluri ca solist în Elveția, Italia, Ungaria, Turcia și în orașe importante din România, precum București, Brașov, Arad, Timișoara, Alba Iulia, Sibiu, Mediaș. Anul acesta a concertat în cadrul Turneului Național „Orgile României” – ediția a II-a.

Vă așteptăm la concert 🎼

Spiritul unui loc încărcat de istorie e cel care ne inspiră, ne îndeamnă la reflecție și descoperire. Iar când totul este însoțit de muzică, se creează și poarta pe care intră bucuria.

Distribuie acest articol

CUMPĂRĂ BILET