În luna septembrie, concertele Organ Nights continuă în Biserica Neagră

Sâmbătă, 18 septembrie, concertul Organ Nights se va desfășura în Biserica Neagră în compania lui Domenico Severin, organist titular al marilor orgi de la Catedrala Saint-Étienne din Meaux.

Concertul începe la ora 18.00, iar biletele se pot achiziționa online, de aici – https://bit.ly/BileteConcertOrga – sau la fața locului, de la gift studio-ul INSPIRATIO (curtea Johannes Honterus nr 2, vis-a-vis de Biserica Neagră).

Domenico Severin este laureat al Diplomei de Orgă și Compoziție pentru orgă (Premiul I în interpretare, improvizație, armonie, contrapunct, fugă, pian și cânt gregorian) a Conservatorului Benedetto Marcello din Veneția (Prof. Sergio De Pieri) și al Premiului de Analiză Muzicală a Conservatorului din Boulogne-Billancourt (Prof. Naji Hakim). A publicat opere pentru orgă și este, în aceeași măsură, autor a unei lucrări despre registrația muzicii pentru orgă în Europa. Domenico Severin este profesor de orgă la marile orgi nou construite de Bertrand Cattiaux pentru Ville de Courbevoie. Este director artistic și profesor de cursuri de orgă la Academia Organ’ISSIMO și director artistic al casei de discuri Appassionato, pe care a fondat-o el însuși.

Activitatea sa concertistică l-a purtat în mai multe țări europene (în Franța, la Paris – Catedrala Notre-Dame, Biserica La Madeleine, etc.), precum și în Statele Unite (National Cathedral și Basilica of the National Shrine of the Immaculate Conception din Washington, Catedrala St. Patrick din New York, etc.), Rusia (Catedrala de la Moscova), Canada, China, Hong Kong și Africa de Sud.

Vă așteptăm la concert! 🎼

Spiritul unui loc încărcat de istorie e cel care ne inspiră, ne îndeamnă la reflecție și descoperire. Iar când totul este însoțit de muzică, se creează și poarta pe care intră bucuria.

Distribuie acest articol

CUMPĂRĂ BILET