Seria concertelor Organ Nights din Biserica Neagră continuă

Sâmbătă, 14 august, ora 18.00, organistul clujean Erich Türk pregătește un program special adaptat orgii restaurate din Rupea, aflată în apropierea altarului Bisericii Negre, unul din cele mai importante instrumente de secol XVII, păstrat în întregime.
Deoarece acordurile orgii nu vor putea fi auzite în întreaga biserică, locurile pentru acest eveniment vor fi limitate.

Biletele se pot achiziționa online de aici – https://bit.ly/BileteConcertOrga – sau la fața locului, de la gift studio-ul INSPIRATIO (curtea Johannes Honterus nr 2, vis-a-vis de Biserica Neagră).

Erich Türk s-a născut în 1972 în Cluj şi este absolvent al Academiei de Muzică “Gh. Dima”. A studiat orga cu Ursula Philippi (Cluj) și Mihai Rădulescu (Viena), iar clavecinul cu Ilton Wjuniski (Paris) și Gordon Murray (Viena).

Între 1995-1999 a fost organist și dirijor de cor la Biserica evanghelică din Mediaș și este angajat al Academiei de Muzică “Gh. Dima” din 1995, unde în prezent predă orgă, clavecin, bas cifrat, muzică de cameră și organologie. A susţinut numeroase recitaluri în majoritatea țărilor europene în calitate de solist, dar şi în calitate de membru al Ansamblului Baroc “Transilvania” şi al altor formaţii camerale.

Vă așteptăm la concert 🎼

Spiritul unui loc încărcat de istorie e cel care ne inspiră, ne îndeamnă la reflecție și descoperire. Iar când totul este însoțit de muzică, se creează și poarta pe care intră bucuria.

Distribuie acest articol

CUMPĂRĂ BILET