Seria concertelor Organ Nights în Biserica Neagră – concert 3 iulie 2021

Continuăm seria concertelor Organ Nights, în incinta Bisericii Negre.
Concertul de orgă de sâmbătă, 3 iulie, începe la ora 18.00, iar biletele se pot achiziționa la fața locului, de la gift studio-ul INSPIRATIO (curtea Johannes Honterus nr 2, vis-a-vis de Biserica Neagră).
Protagonista acestei săptămâni este Ursula Philippi.
Absolventă a Conservatorului „Ciprian Porumbescu” din Bucureşti, Ursula Philippi a fost profesor universitar la Academia de Muzică „Gh. Dima” din Cluj. Între anii 1985 și 2014 a activat la Sibiu ca organistă a Bisericii Evanghelice, având o bogată activitate concertistică la orga Sauer, cel mai mare instrument din Transilvania.
Laureată a unor concursuri internaţionale şi naţionale, organista concertează atât în ţară, cât şi în străinătate, efectuând în decursul anilor numeroase turnee în Europa, precum și în Kazahstan, Kârgâzstan şi Japonia.
Ursula Philippi concertează cu regularitate în diferite ansambluri camerale și a fost director de programe al stagiunii estivale de concerte ”Plimbări muzicale la Cisnădioara”. Interesul special al artistei îl constituie astăzi salvarea unora dintre vechile orgi din Transilvania.
Vă așteptăm la concert 🎼
Spiritul unui loc încărcat de istorie e cel care ne inspiră, ne îndeamnă la reflecție și descoperire. Iar când totul este însoțit de muzică, se creează și poarta pe care intră bucuria.

Distribuie acest articol

CUMPĂRĂ BILET