Vă așteptăm în Biserica Neagră la ultimul concert al lunii august din seria concertelor Organ Nights

Concertul de orgă de sâmbătă, 28 august, începe la ora 18.00, iar biletele se pot achiziționa online, de aici – https://bit.ly/BileteConcertOrga – sau la fața locului, de la gift studio-ul INSPIRATIO (curtea Johannes Honterus nr 2, vis-a-vis de Biserica Neagră).

Protagonistul acestei săptămâni este Paul Cristian, care din anul 2004 este organistul bisericii Sf. Bartolomeu din Brașov.
El a studiat pianul la Liceul de Muzică din Brașov, cu prof. Mirra Popescu. Din anul 1995 a început studiul orgii cu prof. Eckart Schlandt, la Facultatea de Muzică a Universității “Transilvania” Brașov. Pe perioada studiilor a participat la cursuri de măiestrie artistică pentru orgă – cu profesorii Ludger Lohmann și Christoph Krummacher -, cursuri de clavecin și continuo – cu profesorii Jesper Christensen și Maria Bräutigam -, cursuri de improvizație – cu prof. Martin Strohhäcker -, cursuri de interpretare a muzicii baroce – cu Jan Kleinbussink -.
În perioada 2001 – 2004 a urmat cursuri de masterat în orgă la Conservatorul din Lausanne (Elveția), la clasa prof. Jean-Christophe Geiser, unde a absolvit în urma unui recital susținut în iunie 2004 la Catedrala din Lausanne.

Vă așteptăm la concert 🎼

Spiritul unui loc încărcat de istorie e cel care ne inspiră, ne îndeamnă la reflecție și descoperire. Iar când totul este însoțit de muzică, se creează și poarta pe care intră bucuria.

Distribuie acest articol

CUMPĂRĂ BILET